Zoeken

GEZONDHEIDSPRAKTIJK TE LINTELO, gevestigd te Oudenbosch

'Betoverend: een boodschap en helend voor lichaam en ziel'

Gezondheid Coach en de innerlijke werking van edelstenen en bloesem-remedies, een afspraak met Jane te Lintelo.

 

Edelstenen en bloesems doen je lichtfrequenties verhogen en daarmee automatisch je schaduwkanten verdwijnen. Als het ware dieper thuiskomen bij je authentieke zelf.

Het consult is gericht op een speciaal door u uitgekozen wens voor heling van innerlijke kwetsbaarheid, ongewenste emoties, angsten of bezorgdheid, of lichamelijke ongemakken en allerlei klachten die maar niet weg willen gaan.

 

Jane test eerst op het lichaam om energie blokkades op te sporen. Vervolgens test zij edelstenen en/of bloesems uit die het meest passen bij de heling van lichaam en ziel.

Ruim 30 jaar is Jane zich aan het verbinden met Gezondheid Coaching en de innerlijke heling van Edelstenen en Bloesems. Haar passie daarvoor is enorm, en samen met haar intuïtieve gave zijn haar cliënten verbaasd over haar trefzekerheid en rake typeringen.   

 

                                             EEN AFSPRAAK MAKEN
 
 
 
Stuur een whatsapp bericht naar 0612161602 of bel (en laat dan een boodschap achter in de voicemail) of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 
Wij nemen daarna contact met u op om nader af te stemmen.
 

Praktijkadres: Franciscuslaan 11, 4731 TZ Oudenbosch, 100 meter vanaf het NS-station. parkeren gratis in de straat.  

 

 

 

 

 


Deel deze pagina met je netwerk:

Aanvullende gegevens