Zoeken

Medische Praktijk Te Lintelo is gevestigd te Den Haag en Oudenbosch.

Samen kijken we naar de diepere oorzaken achter uw klachten

Paul te Lintelo, arts voor 'moeiteloos gezond en blij'

BIG-geregistreerd, lid van de AVIG (Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde), vakgroepen homeopathie en natuurgeneeskunde 

  

Praktijk 'nieuwe stijl' april 2018: accent op bewustwording 

 -je lichaam wil je wat vertellen……ik help je luisteren en loslaten

 -shiatsu en bevrijdende coaching, homeopathie en bloesems

Daarnaast  algemene richtlijnen voor voeding, supplementen en een detox leefstijl: een nieuwe brochure is in de maak.

 

Klik hier op onze afsprakenpagina

 

Een verfrissende aanpak en 100% aandacht

Vanuit mijn ervaring, intuitie en gevoeligheid werk ik continu aan een vernieuwende geneeskundige aanpak waarbij u als als persoon volledig centraal staat met 100% aandacht.  Een consult loopt vaak uit op een bijzondere beleving, waarin u een aantal aha's kan ervaren en kwartjes kunnen vallen op een dieper niveau van bewustzijn.

 

Hoe verloopt een behandeling? U heeft bijna altijd recht op vergoeding!

De eerste kennismaking begint met een intake-gesprek en een accuraat lichamelijk onderzoek zoals een natuurarts dat doet en waarvoor alle tijd wordt genomen.

 

Daarna volgt de behandelingsfase van ongeveer drie tot zes maanden.

Het consult komt in aanmerking voor vergoeding (geheel of gedeeltelijk) door uw zorgverzekering via de aanvullende polis. Kijk daarvoor op uw polis bij 'behandeling alternatieve geneeskunde door artsen'. De praktijk is lid van de AVIG, en is aangesloten bij de Stichting Geschilleninstantie SGCIG.

 

U heeft geen verwijzing nodig van een arts en onze behandeling gaat bijna altijd samen met uw reguliere medicatie voorgeschreven door uw huisarts of specialist

 

Een persoonlijke aanpak met 100% aandacht geeft een duurzaam resultaat

Een genees-, gezondheid- of vitaliteitbehandeling blijft accuraat werk. Medische Praktijk Te Lintelo onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak naar lichaam én geest. De kans op blijvend herstel is hierdoor aanzienlijk groter.

 

Uw kwaliteit van leven op een hoger niveau getild

U bouwt bij ons niet alleen aan uw gezondheid voor dit moment, ook voor de toekomst legt u een basis voor een kwaliteit van leven op een hoger niveau. Ons motto: blijf zolang mogelijk gezond, autonoom en mobiel en vermijdt dat u op oudere leeftijd zorg-afhankelijk wordt. Ook door het volgen van onze workshops en trainingen krijgt u meer en meer grip op uw gezondheid en leert u wat u er zelf aan kunt doen.  Lees verder onder de knop 'Ervaringen van patiënten'  

 

Schrijf u hier in voor onze tips over 'natuurlijk-gezond' en onze workshop activiteiten:

* Vereiste velden
 
 
 
                           

 

Voor het aanvragen van een consult kunt u bellen naar tel 0612161602 (voicemail inspreken), een SMS-bericht of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Ook kunt u het intake formulier alvast mailen. Dit formulier vindt u op de afsprakenpagina.

Klik hier op onze afsprakenpagina.

 Deel deze pagina met je netwerk:

Aanvullende gegevens